Helsingør Fanpodcast med Thomas Hansen og Mads Hussing

FC Helsingør har fået en drømmestart på sæsonen med fem sejre og en enkelt uafgjort i august måned, der blev rundet af med en 3-1 sejr på Gentofte Stadion.

Vi taler om kampen mod HIK og målfesten hjemme mod Vanløse IF forrige lørdag. Tabellen i 2. Division får også en tur og så venter der to spændende kampe forude mod først Holbæk på hjemmebane, hvor Anders Holst kan fejre sit 200 kamps jubilæum for FC Helsingør, og herefter venter Brønshøj ude på Tingbjerg Ground.

Medvirkende: 

Thomas Hansen – Thomas Hansen har spillet 48 førsteholdskampe for Helsingør IF, været træner på ungdoms- og seniorniveau i forskellige klubber i Helsingør og Nordsjælland gennem årene og så følger han FC Helsingør tæt.

Mads Hussing – Mads Hussing er sportsjournalist og har dækket FC Helsingør for Frederiksborg Amts Avis og sn.dk de senere år.

Vært: Dennis Hynnecke

Rigtig god lytter!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *