Cementen.dk

12´er Pubben Cup 2023

Helsingør Hallen lagde lørdag endnu engang hus til 12´er Pubben Cup. 60-70 spillere fordelt på 10 hold var med til at skabe god stemning og et overskud på 6000,- kroner til FCH Talents Venner.

Foto: Andreas Birkebæk

12´er Pubben Cup 2023

Helsingør Hallen lagde lørdag endnu engang hus til 12´er Pubben Cup. 60-70 spillere fordelt på 10 hold var med til at skabe god stemning og et overskud på 6000,- kroner til FCH Talents Venner.

Foto: Andreas Birkebæk

Lørdag dannede Helsingør Hallen endnu engang rammen om den tredje udgave af den nu årlige 12´er Pubben Cup aka Helsingør Fan Cup. 10 hold var meldt klar, der både bød på gengangere og nye ansigter. Mens de lokale hold Kronborgs Drenge, Wiibroe Corner, Snekkersten Special Boys og FCH Talent Stab samt Dirch Ultras B.93, der endnu engang havde taget turen op fra Østerbro, er faste indslag, så var der debut til både VFK 72 og Gurre. 

Derudover kunne vi byde velkommen til den nyetablerede fanklub i Hillerød, Slotbyens Riddere og en flok gæve AC Horsens-fans, der havde været meget tidligt op for at tage turen til Helsingør. De fire gutter fra Horsens var så også udsat for mandefald inden afgang fra det jyske, så der blev suppleret med lokal hjælp på banen i form af bl.a. Oliver Friis, der trak i den gule ACH-trøje.

Turneringen kom godt fra land og der blev disket op med god bold på banen og hyggelig stemning på tribunerne, hvor der også var besøg af fans fra Helsingborgs IF.

Desværre røg lyden i hallen, pga. teknisk bøvl, lige inden den amerikanske straffesparkskonkurrence, der dog blev eksekveret på fornem vis af de udpegede skytter fra de ti hold. Frederik Petersen tilbød sig som neutral keeper og han kunne inde fra stregen se Mads Faldborg fra VFK Barudvalg gå hele vejen, da han sikrede sig titel og to flasker bobler som vinder af konkurrencen.

Herefter blev turneringen genoptaget med de to semifinaler. Sidste års vinder, FCH Talent Stab, vandt overbevisende 4-1 over Gurre 1 i den første halbfinale, mens Gurre 2 trak det længste strå mod VFK Barudvalg på et golden goal. Sidstnævnte sikrede sig dog bronze, mens FCH Talent Stab, i finalen mod Gurre 2, gentog succesen fra sidste år og genvandt 12´er Pubben Cup med en 2-1 sejr.

Stort tillykke til FCH Talent Stab!

Se stemningsbilleder fra årets 12´er Pubben Cup nederst i artiklen (foto: Andreas Birkebæk)

Fællesfoto på 12´er Pubben

Flot opbakning endnu engang

Det ville ikke være muligt at gennemføre 12´er Pubben Cup uden en række mennesker, der byder sig til. 

Morten Stig Bork Jørgensen, der bl.a. arbejder som stadionspeaker på Helsingør Stadion og til en lang række håndboldkampe på højeste niveau, kørte hele vejen fra Malmø til Helsingør for at bidrage med musik og speak. Morten er en del af en dansk delegation, der sparer med svenske kolleger, der i øjeblikket huser VM i håndbold. Det er godt nok god stil at tage tidligt hjem for at passe mikrofonen i Helsingør Hallen til Fan Cup. En stor tak for det.

En stor tak skal der også lyde til Christian Chabert for endnu engang at passe dommerbordet, til Nina Barbré for at være klar som stævnesygeplejerske og til Rudolf Gottschalk for at være banedommer. Stærkt, I byder ind år efter år.

Tak til alle hold for at lægge vejen forbi Helsingør Hallen, hvor alle var med til at gøre det til en god lørdag. Vi ses til næste år.

FCH Talent Stab – vinder af 12´er Pubben Cup 2023

12´er Pubben Cup 2023 - slutstilling

 • 1. plads: FCH Talent Stab
 • 2. plads: Gurre 2
 • 3. plads: VFK Barudvalg
 • 4. plads: Gurre 1
 • 5. plads: Wiibroe Corner
 • 6. plads: Snekkersten Special Boys
 • 7. plads: Slotbyens Riddere
 • 8. plads: Horsens Bonderøve
 • 9. plads: Kronborgs Drenge
 • 10. plads: Dirch Ultras B. 93
 • Vinder af amerikansk straffesparkskonkurrence:
 • Mads Faldborg (VFK Barudvalg)

6000,- kroner til det lokale talentarbejde

Fans kan endnu engang, via overskud fra sponsorat og tilmeldingsgebyr, sende 6000,- kroner videre til FCH Talent Venner.

Læs mere om FCH Talents Venner

Stemningsbilleder fra 12´er Pubben Cup 2023

Se de gode skud af fotograf Andreas Birkebæk

Vi ses til Helsingør Fan Cup januar 2024

Nærmere info og tilmelding efterår 2023

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke