FCH Talent Piger – Weekendens kampe og resultater

Foto David Meldgaard

FCH Talent – Piger havde alle tre årgange i aktion denne weekend. FCH U16 og FCH U13 led begge nederlag, mens FCH U14 hev en 2-0 sejr hjem ude mod Ballerup Skovlunde Fodbold.

Allerød Fodbold Klub – FCH U16 2-0

FCH U16 måtte desværre indkassere et nederlag ude mod Allerød Fodbold Klub lørdag eftermiddag. Pigerne fører dog U16 Piger Øst 2 (03) med syv point ned til nummer to og kan med blot en enkelt sejr i de sidste tre kampe af sæsonen vinde rækken.

Holdopstilling: Phillippa Brovang Agergaard, Sofia Hansen, Maike Coerschulte Nielsen, Nicoline Runge, Catarina Larsen, Mille Morell, Sarah Brag, Sofia Weatherall, Freja Vestfred, Sophie ørting, Katarina Gro Erdal Udskiftere: Smila Bornung-Hilker, Katrine Gjersøe, Isabella Mårtensen Stoffregen.

Ballerup Skovlunde Fodbold – FCH U14 0-2

FCH U14 hev en sejr 2-0 sejr hjem på to mål af Olivia Bertram i første halvleg. Pigerne ligger på fjerdepladsen i U14 Piger Øst 1 (05), der består af otte hold.

Holdopstilling: Emma Stuckmann, Alma Olander, Freja Grønborg Skousen, Laura Vesth Meibom, Josephine Sewohl Rasmussen, Olivia Bertram, Emilie My Meldgaard, Caroline S. Jensen, Alma Marie Plank Aagaard, Emilie Gejpel, Frederikke Christiansen, Laura Wissing Madsen, Ulrikke Grauballe, Ida Martens Poulsen.

FCH U13 – FA 2000 1-6

FCH U13 tabte 1-6 hjemme mod FA 2000 søndag eftermiddag. Gæsterne gik til pause med en 1-0 føring, men FCH kom tilbage i kampen, da Flora Kopp Højer udlignede til 1-1 ti minutter inde i anden halvleg. Desværre fik gæsterne gang i målmaskinen kort efter og scorede fem mål, så de kunne fra banen med en 6-1 sejr.

Pigerne fra FCH U13 ligger dog pænt til på en fjerdeplads i U13 Piger Øst 8M (06).

Holdopstilling: Mollie Grønberg Pedersen, Emilie Clemmesen, Maise Agergaard Jakobsen, Liva Reinholt Knudsen, Flora Kopp Højer, Emily Lykke Fjeldsøe Olsen, Lucca Salinas, Malou Oksbroe Hejselbak, Amanda Grønsund, Monique von der Recke.