FCH U14 fik 1-1 ude mod Herlufsholm GF på mål af Alma Aagaard – Bronze inden for rækkevidde på højeste niveau

Foto David Meldgaard

Med en udebane sejr over Fremad Valby på 3-0 i midtugen var FCH-pigerne igen med i kampen om 3. pladsen. Med en sejr over Herlufsholm på udebane ville pigerne ryge forbi B93.

FCH-pigerne startede meget positivt de første 20 minutter, hvor kun rene helte-redninger fra Herlufholms midterforsvar og målmand holdt FCH fra at score. I det 23. minut på Herlufholms første reelle angreb fik de scoret til 1-0. Den stilling holdt dog kun godt 60 sekunder, da Laura Meibom spiller en præcis pasning op gennem banen til Alma Aagaard, der udligner til 1-1.

De sidste 10 min af 1. halvleg får Herlufsholm mere plads og FCH mister grebet om kampen. Det bliver der rettet op på i pausen.

Forsvaret får presset op og lukket hullerne. Det bliver til flere store chancer til FCH, men kampen ender 1-1 og et enkelt point fra 3. pladsen i Elite Øst 1.

Herlufsholm GF – FCH Talent U14 1 -1 (1-1)

23′  1-0 HGF

24′  1-1 Alma Aagaard (Assist Laura Vesth Meibom)
Holdopstilling: Emma Stuckmann, Alma Olander, Laura Vesth Meibom, Emilie My Meldgaard, Lucca Rald, Caroline S. Jensen, Sarah Juel Christiansen, Alma Marie Plank Aagaard, Alice Collin, Emilie Gejpel, Frederikke Christiansen, Laura Wissing Madsen, Ulrikke Grauballe og Ida Martens Poulsen. Cheftræner: Heine Stendahl Johansen.
Sidste kamp for FCH-pigerne er på søndag den 2. december kl. 12.00 mod Roskilde Pigefodbold, som allerede er sikre på 1.pladsen i rækken. En spændende kamp på den allerøverste hylde i Dansk pigefodbold. Alle skal være velkomne på kunstgræsbanen i Snekkersten Idrætscenter for at heppe på de dygtige FCH-piger.
Kampreferatet er leveret af FCH Talent Piger.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.