FCH U14 Pigerne fem minutter fra point ude mod Herlufsholm GF

Arkivfoto: David Meldgaard

Af Heine Johansen

U14 krigerne fra det høje Nord måtte lørdag langt syd på for at afvikle denne weekends kamp, modstanderen var nemlig topholdet Herlufsholm.

Et hold der ligger godt til pigernes spillestil, desværre måtte vi undvære tre stamspillere og måtte låne Josefine Gejpel fra moderklubben Hornbæk og Lucca Salinas fra U13 holdet.

Begge gjorde en god profil i en til tider lidt rodet kamp.

Kampen bar præg af nogle aftaler ikke var på plads og det blev manifesteret efter blot ti minutter, da en ellers ufarlig bold havnede hos Alberte Fredriksen fra HG der spillede den ind centralt til Line Sørensen.

Desværre for os manglede der en central forsvarer og Line kunne relativt nemt sætte bolden ind. FCH pigerne havde det meste spil, men i front manglede de sidste ting for at vi blev rigtig farlige.

Apropos farlig så fik vi 5 minutter før pausen omsat en ellers ufarlig dødbold til mål da Emilie My Meldgaard fra midten slog en høj bold ind bagerst i feltet. Her satte Emmeli Bilenberg hovedet på og scorede et rigtig flot mål.

Pigerne havde rimeligt styr på kampen, men blev som før nævnt ikke rigtig farlige. Spillet bølgede lidt frem og tilbage og FCH var super heldige da der manglede et lille kvarter, efter et hjørnespark blev der headet på overliggeren, der hoppede bolden et par gange inden den faldt ned i feltet og blev clearet.

Det lignede uafgjort indtil bare 5 minutter før kampens afslutning – Alberte Fredriksen fik denne gang en spilning fra Line Sørensen, vor back så ud til at have rimelig styr på situationen, men Alberte overraskede med at skyde langt udefra, Emma får lige fingerspidserne på den men den var flot placeret. 2-1 til hjemmeholdet.

Der er en del vi kan tage med hjem, dog ikke nogle hårdt tiltrængte point, men flere positive ting, samt nogle udviklingspunkter.

Nu er der pause indtil d. 1. Maj hvor vi hjemme tager i mod Allerød, den kommende weekend drager vi til Göteborg for at deltage i Future Cup – der får vi selskab af Farum, B93 og BSF, så må vi håbe DK kan sætte et aftryk der giver genlyd i Norden.

Startopstilling: Lucca Salinas, Emma Stuckmann, Alma Olander, Olivia Bertram, Emilie My Meldgaard, Sarah Juel Christiansen, Emilie Gejpel, Laura Wissing Madsen, Emmeli Bilenberg, Salome LarsenIda og Martens Poulsen.

Bænken: Josefine gejpel, Freja Grønborg Skousen og Ulrikke Grauballe

Herlufsholm GF – FC Helsingør (U14) 2-1

1-0 10´ Herlufsholm GF

1-1 30´ Emmeli Bilenberg

2-1 66´ Herlufsholm GF

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.