FCH U14 Pigerne hev en flot sejr hjem på to mål af Olivia Bertram

Efter en ærgerlig uafgjort mod FC Nordsjælland i sidste spillerunde, skulle FCH U14 pigerne vinde mod BSF på udebane for at holde snor med top-3 i pigernes Øst 1 turnering. En stor opgave for pigerne, som tidligere på sæsonen havde spillet 2-2 på hjemmebane mod selv samme hold.

Præcist som mod FC Nordsjælland satte FC Helsingør sig på 1. halvleg, men taktikken var næsten vendt på hovedet. I stedet for at presse BSF højt på banen, inviterede FCH-pigerne modstanderne frem på banen, så der blev skabt plads til de hurtige FCH-angribere. Det blev til flere store chancer, før Olivia Bertram kunne drible bolden over mållinjen til 1-0 i det 16. minut. BSF-pigerne var klart påvirket af scoringen og allerede fire minutter senere kunne Olivia fordoble føring med et meget smukt langskud 8 meter uden for straffesparkfeltet direkte op i modsatte hjørne.

2-0 Pauseføring

FCH-pigerne gik til pausen med 2-0. Samme føring, som pigerne havde sat over styr i de sidste minutter mod FCN. Men i stedet for nerver, gik pigerne ind til 2. halvleg med en kæmpe fightervilje. Specielt de første 10 minutter af 2. halvleg pressede Ballerup-pigerne FCH i bund. Det blev dog kun til en enkelt farlig afslutning, som røg lige forbi målet, hvor en stærkt-spillende Emma Stuckmann ellers havde styr på alt der rørte sig i feltet. Det blev til flere farlige kontra-angreb fra FCH, som fuldstændigt holdt BSF fra fadet de sidste 15 minutter af kampen.

Resultatet blev en fortjent 2-0 sejr. Da B93 samtidigt tabte til Brøndby er FCH nu 2 point fra 3. pladsen i puljen.

Næste kamp bliver et brag af en kamp, hvor netop Brøndby på 2. pladsen kommer på besøg på FCH-pigerne hjemmebane i Snekkersten. Kom og støt pigerne på lørdag den 10. nov.  kl 13.30 på kunstgræsset i Snekkersten. Det bliver en rigtig gyser!

Kampreferatet er leveret af FCH U14 Piger.