FCH U15 levere endnu et flot resultat – Læs om kampen mod Farum Boldklub (FCN).

Af Dennis Hynnecke
Foto Jack Hartly Lüstrup

FCH U15 spillede onsdag aften hjemme mod Farum Boldklub (FCN) på Mørdrup Idrætsanlæg. Holdet, der rykkede op i landets bedste U15 række før sommerferien, havde forud for kampen hentet fire point i de foregående tre kampe ved at spille 1-1 ude mod FC København og vinde 3-1 ude over HB Køge.

Det skulle blive en intens affære fra start med højt tempo og hvor der virkelig blevet gået til stålet uden det nogensinde gik rigtig over grænsen.

Et kvarter inde i kampen fik FCH sin første store chance, da Rasmus Dupont Linden modtog bolden på midten af banen, tog nogen træk ned mod Farums mål og afsluttede mod mål med et flot skud fra cirka 20 meter, der dog gik over.

Begge hold fik annulleret hvert et mål pga. offside, da der var spillet en halv times af kampen og kunne altså både ærgre sig og ånde lettet op.

FCH kørte dog godt på og havde et godt forsøg ved hjørnespark, da Andreas Skou Holm steg til vejrs og fik headet bolden mod mål uden dog den gik i rusen.

De to hold kunne gå til pausen med 0-0 oven på en underholdende første halvleg i højt tempo.

Tempoet var højt og der blev gået til stålet.

2. halvleg

Anden halvleg startede lige så underholdende som første og efter blot tre minutter var FCH ved at bringe sig på 1-0 tæt inde under mål.

FCH målmand Lucas Lach, der indtil da havde stået en både god og stabil kamp udfoldede virkelig sit talent, da Farum fik fyret en drøn af mod mål og som Lach lige akkurat med en dygtig redning og hurtig reaktion fik verfet over mål til hjørnespark.

15 minutter inde i 2. halvleg får FCH´s Alexander Lyng dog bragt FCH foran 1-0 til rigtig stor jubel både på banen og blandt publikum.

Desværre når FCH kun at være foran ganske kort for blot to minutter efter føringsmålet får Farum udlignet på et hovedstød efter et indlæg blev sendt ind over fra et frispark.

1-1 blev også kampens resultat, hvilket må siges at være ganske imponerende og hvilket også kunne både ses og høres på trænerteamet med cheftræner Markus Uglebjerg i spidsen, da kampen blev fløjtet af.

Reaktioner efter kampen:

Theo Bøwig:

– Jeg synes det var en fed kamp, men er både skuffet over vi ikke tog sejren og samtidig glad for at vi fik point.

Casper Frtizbøger Christensen:

– Jeg synes det er en meget god kamp. I første halvleg der har vi hele spillet, selvom vi måske ikke spiller det pæneste fodbold.

FC Helsingør – Farum Boldklub (FCN) U15 1-1 (0-0)

Målscorer: Alexander Lyng

Holdopstilling: Alexander Lyng, Andreas Skou Holm, Casper Fritzbøger Christensen, Felix Morbeck, Gustav Stenderup, Lasse Bangsø, Lucas Lach, Lucas Vesth Meibom (anf.), Markus Gottschalk, Nicolaj Fihl, Rasmus Dupont Linden, Robert Marcus, Theo Bøwig, Victor Nordfjeld

FCH U15 der nu har hentet point i de seneste tre kampe som nyoprykker i landets bedste U15 række møder Brøndby IF på søndag kl.11.00  hjemme på Mørdrup Idrætsanlæg i Espergærde.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.