FCH U19 på 1. pladsen i U19 Divisionen – FCH U17 med i toppen af U17 Divisionen

Af Dennis Hynnecke

FCH U19 slog Næsby 4-1 og indtager førstepladsen i landets næstbedste U19-række. FCH U17 fik også has på Næsby i U17 Divisionen med en 2-1 sejr og indtager en femteplads.

FCH U19

FCH U19 tog tidlig lørdag eftermiddag i mod Næsby i U19 Divisionen. Kampen afviklet på kunstbanen ret op af Helsingør Stadion samtidig med at FC Helsingør spillede divisionsopgør mod Slagelse. Lidt af et særsyn, men det kunne ikke være anderledes.

Om det var larmen eller forstyrrende elementer inde fra stadion, der medførte at holdene gik til pause med 0-0, skal ikke kunne siges. Det var ihvertfald ikke tilfældet i 2.halvleg for der kom gang i scoringerne.

Valdemar Axel Holze Licht-Larsen bragte FCH U19 på 1-0 fem minutter inde i 2. halvleg. Få minutter efter føringsmålet FCH U19 skiftede gæsterne Rinor Cocaj ind og han skulle kun bruge små 10 minutter før der var balance i regnskabet, da han udlignede til 1-1.

Næsby nåede dog kun lige at få armene ned efter den scoring, for der skulle kun gå to minutter før fyrtårnet Anosike Ementa bragte FCH U19 på 2-1. Med knap 10 minutter tilbage af kampen fordoblede Anosike Ementa sin målscoring, da han scorede til 3-1, mens kantspilleren Ashab Mukudajev satte det sidste søm i kisten med sit mål til 4-1 kort før slutfløjt, hvilket blev kampens resultat.

FCH U19 – Næsby U19 4-1 (0-0)

Mål: 50´ 1-0 Valdemar Axel Holze Licht-Larsen, 61´ 1-1 Rinor Cocaj, 63´ 2-1 Anosike Ementa, 82´ 3-1 Anosike Ementa, 90´ 4-1 Ashab Mukudajev

Kamptrup: Tobias Christiansen, Alexander Bouaziz, Emil Steen Rasmussen, Mathias Minik Schandorff Christensen, Valdemar Axel Holze Licht-Larsen, Alexander Holst Christiansen, William Arnesen, Luca Bregninge Costabile, Magnus Christensen, Alexander Vogtmann Vest, Anosike Ementa, Ashab Mukudajev, Lasse Skafte og Marcus Hedemann Pedersen

Trænerstab: Cheftræner Marc Thevis, Træner Patrick Scheibel, Træner Kim Brøndsholm, Målmandstræner Kim Drejs, Fysioterapeut Niels Bøje Falk og Holdleder Søren Vest.

FCH U19 indtager førstepladsen i U19 Divisionen efter 11 kampe, dog á point med Viborg FF, der har en dårligere målscore. Nu venter AB ude (9/11), samt Holbæk  (16/11) og Hobro (30/11) på hjemmebane inden den står på vinterpause.

FCH U17

Knap var 1. holdets kamp mod Slagelse B&I i 2.Division fløjtet af, da FCH U17 indtog Helsingør Stadion for at indlede forberedelserne til lørdagens opgør mod Næsby.

FCH U17 havde forud for opgøret hentet tre sejre og en uafgjort i U17 Divisionen ved at vinde 7-2 over Hvidovre, 5-0 over Slagelse B&I og 8-0 over Næstved, samt 0-0  ude mod HB Køge. En ganske flot stime, må man sige.

Næsby derimod har ikke haft meget at glæde sig over. Sæsonens hidtil  eneste sejr til fynboerne faldt i 1. runde tilbage i midten af august og siden er det blevet til magre to uafgjorte og syv nederlag. FCH U17 skulle komme til at tilføje gæsterne endnu et nederlag, men det var lige på et hængende hår.

Daniel Krogh bragte FCH U17 på 1-0 efter 17 minutters spil. Den stilling holdt helt frem til pausefløjt. 2. halvleg var dog kun fem minutter gammel, da Frederik Kjær Hansen udlignede til 1-1 for gæsterne. Den stilling holdt helt frem til det 87´ minut, hvor Rasmus Dupont Linden blev matchvinder, da han scorede til 2-1 og sikrede FCH U17 tre point til tabellen.

FCH U17 – Næsby U17 2-1 (1-0)

Mål: 17´ 1-0 Daniel Krogh, 50´ 1-1 Frederik Kjær Hansen, 87´ 2-1 Rasmus Dupont Linden

Kamptrup: Daniel Krogh, Mads Lund Antonsen, Joshua Hansen, Ramesh Delsouz, Andreas Skou Holm, Lucas Vesth Meibom, Rasmus Dupont Linden, Robert Marcus, Alexander Lyng, Alexander Hvid, Benjamin Bligaard, Linus Bondo Jensen, Mads Havemann Andersen, Lucas Lach og Nicolaj Fihl

Trænerstab: Cheftræner Daniel K. Pedersen, Træner Peter Sørensen, Træner Martin Wood, Målmandstræner Kim Drejs og Fysioterapeut Niels Bøje Falk

FCH U17 ligger nummer fem efter 11 kampe i et ganske tæt felt i subtoppen af U17 Divisionen. FCH U17 er tre kampe fra at kunne gå på vinterpause og mangler ligeledes AB ude (9/11), samt Holbæk  (16/11) og Hobro (30/11) på hjemmebane inden den står på vinterpause.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.