Helsingør Fanpodcast med Nicolas Mortensen

Siden vi var her sidst har Holbæk fået en gedigen endefuld på 5-0 hjemme på det nye fort i Helsingør. Og bedst som vi troede vi kunne gå på vandet, så røg Helsingør ind i sæsonens første nederlag, da Brønshøj vandt 2-1 lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground.

De to kampe skal vi selvfølgelig tale om. Tabellen i 2. Division får også en tur og så ser vi frem mod de to kampe mod B93 og Frem.

Vi ingen ringere end Nicolas Mortensen på besøg, der med sine syv mål indtager en delt førsteplads på topscorerlisten for 2.Division.

Eller gør han nu også det? Det viste sig faktisk at DBU retteligt har Nico noteret for otte mål modsat bold.dk, der kun havde noteret syv mål. Efter Cementens henvendelse til bold.dk søndag eftermiddag, er det nu blevet rettet og Nicolas Mortensen indtager førstepladsen for sig selv. Altså nu også på bold.dk.

Hør Nicolas Mortensen svare på spørgsmål fra bl.a. Cementens facebookside om hvordan hverdagen som fuldtidsproffesionel er i FC Helsingør.

Med i studiet er som altid fast paneldeltager Mads Hussing, som er er sportsjournalist og har dækket FC Helsingør for Frederiksborg Amts Avis og sn.dk de senere år.

Vært er Dennis Hynnecke.

Rigtig god lytter!

 

Helsingør Fanpodcast

Du finder alle episoder af Helsingør Fanpodcast på Cementen lige her
Seneste indlæg