Kronborgs Drenge: Hvor er dialogen FCH ?

Foto: www.sportsfoto.clausbirch.dk

Af Dennis Hynnecke

Der var nok en del, der undrede sig fredag aften på Helsingør Stadion, da der blev hængt et banner op i starten af anden halvleg med ordene “Hvor er dialogen FCH ?”.

FC Helsingør kom ud til anden halvleg med en 4-0 føring og lidt ud af det blå kom nu denne stadionprotest. En egentlig stadionprotest var der dog ikke tale om, nok nærmere et opråb.

Til trods for at det stod ned i stive stænger, så var stemningen og opbakningen til holdet intakt. Det var den også søndagen før i Slagelse og det kommer den også til at være på søndag i Holbæk.

Opråbet går i alt sin enkelhed ud på at dialog, kommunikation og information mellem klubben og klubbens fanmiljø har ramt et nulpunkt henover de seneste måneder, fortæller Simon Carlsen, der taler på vegne af styregruppen i fanfraktionen Kronborgs Drenge.

 

Foto: www.sportsfoto.clausbirch.dk – Kronborgs Drenge med tifo og flag på det nye stadion.

 

Det nye stadion og the missing link til klubben

Der var store fan-drømme om det nye stadion, jo længere hen vi kom og det begyndte at tage form.

Allerede tilbage i januar var der fansamling ude på byggepladsen med klubbens daværende ledelse, hvor temaet blandt andet var, hvordan man skulle få etableret et nyt stemningsområde, som det man havde omkring stemningsplatformen på det gamle stadion.

Det skulle så vise sig henover sommeren, at der overhovedet ikke var tænkt stemningsfans ind i det nye stadion, hvilket egentlig i bund og grund blot blevet taget som en udfordring fordi folk bare gerne vil det nye stadion, pointere Simon Carlsen.

Derfor var der kort før sæsonstart flere møder med den nu nye klubledelse, hvor der blev diskuteret placering af stemningsområde, herunder muligheden for capotårn og ophæng af bannere, samt muligheden for at opbevare tifo, trommer og diverse fangear på stadion.

Møder der blev afsluttet med at de involverede fans blot kunne kontakte klubbens administrerende direktør, hvis der var noget. Der er gået tre måneder nu og dialogen har været stendød lige siden

– Vi forventer ikke hjælp eller økonomiske midler, men blot nogen svar, så vi kan komme videre. Vi føler ikke at vi har nogen at gå til i klubben fortæller Simon Carlsen, der heller ikke mener klubben gør meget væsen ud af sig, når det kommer til klubbens kampe og fanmiljø.

– Det er fanmiljøet, der hyper de forskellige kampe både hjemme og ude. Der er stort set intet fra klubben. Man henviser heller ikke til fanmiljøet på klubbens facebookside.

– Stadion virker mere tiltænkt VIP´s og slet ikke til fans og tilskuere. Vi føler ikke rigtig vi bliver taget alvorligt af klubben, slutter Simon Carlsen, der altså udtaler sig på vegne af styregruppen i fanfraktionen Kronborgs Drenge.

 

Cementen har forelagt kritikpunkterne for FC Helsingør pr. mail mandag aften, men har ikke modtaget nogen kommentar inden deadline tirsdag kl.16.00.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke