Flere talenter kan få Superliga debut mod Hobro

Foto af Claus Birch

Der er forlydender om at flere af Helsingørs talentspillere kan få debut i landets bedste række i dag.

Cheftræner Christian Lønstrup ønsker at spare nogle af stamspillerne til playoff kampene, og har udtaget hele 5 spillere fra Helsingørs U19 hold til dagens opgør mod Hobro, foruden Nicolas Hald Willumsen fra U17.

– Det har været en lang sæson og kampen i Hobro bliver nu en mulighed for, at spare nogle af dem, der har spillet meget. Der kommer nogle ret vigtige kampe de næste uger og også mange kampe på kort tid. Jeg ønsker, at truppen skal være fuldstændig trimmet, når vi kommer der til, udtaler Lønstrup til Helsingør Dagblad.

– Det bliver nogle andre navne, end dem folk er vant til, udtaler Christian Lønstrup sig videre om dagens trup.

Den kun 17-årige angriber Nicolas Hald Willumsen, der har været på bænken hos Lønstrup og Gellert i flere omgange, har scoret ikke færre end 31 mål i 21 kampen i U17-divisionen i denne sæson. Seneste mod Hobro i søndags.

Det er dog ikke blevet til Superliga minutter for den unge målmager endnu, men det kan meget vel ændre sig i dag, hvis man skal tro rygterne.

I går mandag kunne vi her på Cementen bringe et lille interview med Willumsen og flere andre af talenterne fra U17 holdet. Og det kunne mærkes på spillerne, at der var nogle usagte forventninger omkring Hobro kampen idag.

I den netop offenliggjorte trup til dagens kamp, er der da også en del nye navne.

Forsvarsspillerne Alexander Kieffer (CB) og Jonathan Eriksen (HB), midtbanespilleren Emil Wass (DM/CM) og angriber/kantspiller Lucas Lodberg er således med i truppen i dag, sammen med den talentfulde målmand Lukas Jensen, der har trænet med førsteholdet i flere omgange, og også var med på førsteholdets træningslejr i Tyrkiet i januar.

Derudover er den talentfulde angriber Nicolas Hald Willumsen tilbage i truppen, hvor han har været med flere gange.

Skriver FC Helsingør på klubbens hjemmeside her til eftermiddag.

Kampen mod Hobro starter kl. 19 og kan ses på TV3 Max. Du kan se hele truppen til dagens kamp her:

Truppen til kampen mod Hobro

 

 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke