Cementen – Fra nedlukning til genåbning

Vi sniger lige en lille melding ind her midt i den danske EM-ekstase for selvom det optager os allesammen helt afsindigt i de her dage, så er der kun 18 dage til FC Helsingør åbner den nye sæson hjemme mod Fremad Amager.

De næste uger står på opstart med altid spændende træningskampe, hvor vi får mulighed for at se de nye spillere, der er kommet til udefra og ikke mindst nogen af klubbens egne unge talenter forhåbentligt.

Herfra Cementen skal der lyde stort og varmt velkommen til Oliver Drost og Peter Buch Christiansen. Og ikke mindst et kæmpestort velkommen hjem til Kasper Enghardt.

Flot tilgang til en i forvejen stærk trup, hvilket så sandelig styrker forventningerne til den kommende sæson. Det kan vi selvfølgelig ikke sidde overhørig, vi kan faktisk ikke rigtig slippe det. De fleste FCH-fans kender til det begynder at krible, når sæsonstarten nærmere sig, sådan har vi det også.

Oven på et godt break og en god snak om justeringer på diverse aktiviteter, så er alle mand klar på en ny omgang Cementen.

Cementen luk og sluk er aflyst!

Jonas Ruokokoski og Morten Højer Mathiesen er klar med Cementen Facebook Live, som vi satser på udvikler sig hen ad vejen med nye indslag. Morten har også lovet at fortsætte med skriveriet, så vi kan få nogen gode artikler.

Den gode Mads Hussing fra Frederiksborg Amts Avis og sn.dk melder også klar til en ny omgang Helsingør Fanpodcast. Der arbejdes på 1-2 optaktsepisoder inden sæsonstart.

Derudover så håber vi på at kunne lave noget optaktslir på Cementens Facebookside de kommende uger med gode præmier, så hold øje med det.

Cementen.dk har fået en overhaling og der er i øjeblikket ved at blive tilføjet indhold på siden med NordicBet Liga-tema og meget andet. Siden er ikke helt landet endnu, men der kommer løbende nyt på.

Slutteligt, så afholder Cementen Helsingør Fan Cup lørdag den 22. Januar. En ny fantradition, som bliver genoptaget efter at dette års udgave blev Covid-aflyst. Der er længe til, men sæt kryds i kalenderen.

Hold øje med Cementen – Jonas, Morten, Mads og undertegnede glæder sig ihvertfald til at komme i gang med Cementen og ikke mindst følge vores lokale fodboldhold.

Forza Helsingør

De bedste fodboldhilsner

Dennis Hynnecke – På vegne af Cementen Crew

Ps. Og lad os så lige slå de englændere på onsdag!

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke