Douglas skadet, hvad nu?

Foto af Claus Birch

Da brasilianske Douglas stødte til FC Helsingørtruppen i vinters, var der nok mange der håbede, at han ville bidrage med noget positivt til angrebet. At han kunne komme med noget af det, som offensiven havde manglet det meste af efteråret.

Selv om det ikke er blevet til nogen mål i Superligaen for den store angriber, er han blevet en mere eller mindre fast mand i Lønstrups start 11’er. Han har spillet 10 kampe, lavet 5 assists og generelt tilført FC Helsingør noget mere angribs power. Som boxspiller og som mål for længere bolde op i banen, har han været en positiv tilførsel.

Han virker også ti,l at kunne skabe noget plads til andre. Nikolas Mortensen for eksempel har faktisk scoret 5 af sine i alt 8 Superligamål efter Douglas kom til holdet.

I kampen tirsdag mod AGF, bidrog den 25 årige brazzer sig imidlertid en fiberskade, og er formentligt udelukket fra resten af puljespillet og måske størstedelen af de kommende meget vigtige playoff-kampe.

Det efterlader spørgsmålet om, hvad så? Nu virkede det endeligt til, at der var fundet en holdbar konstellation i angrebet.

I truppen råder Lønstrup ikke over de store alternativer. Under kampen mod AGF hvor Douglas blev skadet, skiftede man Daniel Stückler ind i stedet for. Stückler har dog ikke imponeret. Han er noteret for 0 mål i 7 kampe, og en enkelt assist. Efter vinterpausen, har han blot spillet 51 minutter.

I truppen har man også Melvin Frithzell, der ligesom Douglas kom til klubben i vinterens transfervindue. Melvin har dog kun spillet to kampe indtil videre i FC Helsingør. I begge blev han skiftet ind og har sammenlagt blot spillet 42 minutters Superligafodbold.

Derudover er den kun 17 årige Nicolas Hald Willumsen, der er noteret for ikke færre end 30 mål for U17-holdet i denne sæson. Willumsen har været på bænken i flere omgange hos Lønstrup og Gjellert, og træner efter sigende med i 1. holdstruppen mere eller mindre fast.

Måske Willumsen skulle ha’ chancen, om ikke andet så som indskifter? Hvem ved, det kan være han kan score nogle af de mål, vi ikke har scoret nok af.

 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke