Fanklub formand Carsten Fisk – En ny sæson står for døren

Af fanklubformand Carsten Fisk Nielsen, gæsteskribent

Åh ja, nu er det ved at være tid igen, og vi glæder os, efter ligapausen siden d. 21 maj, ja så skal vi i gang igen på søndag kl. 13.45, hvor ruller bolden ruller igen på Helsingør Stadion, når FC HELSINGØR møder den gamle ærkefjende Fremad Amager.

For præcis et år siden i dag d. 24 juli var vi alle i en euforisk stemning, juleaften som barn var ingenting, Superligapremiere på et Helsingør Stadion, hvor frivillige havde (undskyld mig udtrykket) knoklet røven ud af bukserne for at gøre klar til kampen mod mægtige OB.

3984 tilskuere havde fundet plads på vores ydmyge stadion, og endnu engang, stod stadionrekorden for fald på under 2 måneder, det skulle vise sige at vi to gange var over 5000 på stadion, med ny stadionrekord mod FCK.

 

Mandag d. 24. juli 2017 – FC Helsingørs første Superligakamp nogensinde på Helsingør Stadion. (Privatfoto)

 

Som alle jo ved er vi rykket ned i NBL, så mindre kan gøre det mod Fremad Amager og deres Engle, men som noget nyt er vores elskede FCH jo ikke længere ”underdogs”, vi er pludselig dem de andre vil slå.

Den situation har vi ikke prøvet siden den sidste sæson i 2. Division, hvor FCH bare var et eksprestog med fuld fart, og der blev aldrig kigget tilbage.

På søndag er det derfor hyper vigtigt at vi igen støtter med det vi kan, men gerne talstærkt på et sikkert solbeskinnet Helsingør Stadion.

Fanklubben vil vi også gerne være med til at støtte op om den første kamp, og har derfor lavet Fanzone i hjørnet på Sommarivabanen, med kolde fadbamser, sodavand, fansnak og hygge, samt ikke mindst fankultur på tværs, da De Blå/Hvide Engle kommer med en propfyldt dobbeltdækker med ikke mindre en 70 ENGLE.

Det var os derfor påfaldende at lave noget musik til Fanzonen, så det er lykkes os at få Rene Hejdmann fra GASBOX, til at underholde fra kl.11.00 til 13.00 (Sponseret af ham selv).

Eventen er åbent for alle, samtidig vil jeg gerne fortælle at et eventuelt overskud ubeskåret overføres til FC Helsingør.

Vores sæson i Superligaen var jo altså bare sjov og hyggelig og til tider deprimerende, men der var FANS af FC HELSINGØR, tilstede til ALLE, gentager ALLE udebanekampe, jeg kunne ikke selv deltage i alle, men vil gerne klappe i de gamle fede hænder og give disse fans ET TAK AF MIT 55 ÅR GAMLE HJERTE.

Ingen ved, hvad fremtiden bringer, men jeg har dog mine visioner, er sikker på; så længe vores hold ikke bliver købt i stykker, at vi bliver en magtfaktor i NordicBet Ligaen i den kommende sæson, og holdet kommer til at have brug for dig.

Husk os i Fanklubben har altid tid til en sludder.

Det ligner enden for vores elskede gamle stadion fra 1923, og jeg glæder umådeligt til at vi sammen kan indvie det nye på Gl. Hellebækvej i 2019, en ting vil jeg garantere, den dag bliver en festdag af historiske dimensioner, men vi er jo efterhånden vant til at skrive historier sammen med FC HELSINGØR, som Fans af dem.

Jeg har den dybeste respekt for det ideelle arbejde, men kan desværre ikke længere afse tid til det, udover det jeg har, så derfor opfordrer jeg alle til at give en hånd med når klubben kalder.

Sæsonen 2018/19 bringer mange ture på Sjælland og inden længe vil vi fra Fanklubben offentliggøre en AWAYPLAN for foreløbigt efteråret.

Som afslutning håber jeg også vi får podcasten ”Strandvejens Krigere” at høre igen og opfordrer alle til at bakke op om CEMENTEN, FCH, FANKLUBBEN og at møde talstærkt op til vore hjemmekampe, jeg tillader mig at sige at 6 point i de første 2 kampe er et MUST.

Lad os støtte og hjælpe ”Kronborgs Drenge oppe fra Nord, de har gang i noget stort”.

Nu starter arbejdet og sæsonen 2018/19 venter, KÅSÅ HELSINGØR

 

FORZA FC HELSINGØR

Med fanhilsen til alle Fans af FC HELSINGØR

Carsten Fisk Nielsen

Formand FCHFF

50641846 alle hverdage efter kl. 17

 

Hvis du har noget på hjerte og lyst til at være gæsteskribent på Cementen.dk, så send dit skriv til redaktionen@cementen.dk.  Indlægget skal blot relatere til FC Helsingør i en konstruktiv og sober tone.

 

Artiklen er oprindeligt publiceret på cementen.dk 24. juli 2018

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke