FC Helsingør forlænger med Carl Lange

Foto: Cementen

Carl Lange kommer også til at optræde i den hvide og lyseblå den kommende sæson, oplyser FC Helsingør i en pressemeddelse.

FC Helsingør og Carl Lange har forlænget offensivspillerens kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2023. Lange stod ellers til at have udløb til sommer. 

Sportslig ansvarlig Brian Gellert er glad for at have sikret den formstærke spiller:
– Vi er glade for at Carl har valgt at blive i FC Helsingør. Det er jo altid positivt, når spillere vælger klubben til, især når vi ved, hvor eftertragtet hans underskrift var med hans udløb her til sommer.

 – Vi er sikre på, at vi i fællesskab kan fortsætte den fantastiske udvikling Carl har været igennem, hvor han er gået fra at være en spiller, der ”poppede op” engang i mellem, til nu at være en spiller der kan være kampafgørende. Carl og hele den sportslige stab har arbejdet hårdt for at nå hertil, og han er stadig ung og har stort potentiale til at udvikle sig yderligere.  

Dejligt at fremtiden er på plads

Carl Lange selv var også en glad mand, da vi talte med ham tidligere:
– Jeg er glad for at være her. Vi har et godt miljø, og jeg synes jeg har mere jeg kan bidrage med, så det er dejligt, at fremtiden er på plads. Jeg glæder mig til de kommende kampe mod top-seks i slutspillet. Jeg tror vi har mere at komme med nu, hvor vi er endnu mere samspillede, så det bliver spændende. 

22-årige Carl Lange har spillet 48 kampe for FC Helsingør, primært som kantspiller, med fem mål til følge.

Helsingør Fanpodcast
med Carl Lange

Hør episoden med
Carl Lange

Klik her

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke