FC Helsingør forlænger med Tonni Adamsen

FC Helsingør oplyser at man har har lagt yderligere halvandet år til Tonni Adamsens kontrakt, så den nu udløber i sommeren 2023. 

Den teknisk stærke offensivspiller har imponeret i sit første halve år i klubben, og for sportschef Brian Gellert var det oplagt at få en kontraktforlængelse på plads:
– Tonni er hurtigt blevet godt integreret hos os, og har i højere og højere grad udfoldet sine færdigheder som sæsonen skred frem. Man ser ofte, at et nyt miljø kan rykke folk, og det er Tonni et godt eksempel på. Han var allerede en stor profil i anden division, og han er lykkedes med at tage næste skridt og blive en profil for os i første division. Tonni har leveret både mål og assists, og har været en afgørende faktor i mange af vores kampe, og så godt som han er faldet til i truppen var det oplagt at forlænge med ham. Vi tror på, at Tonni kan blive endnu bedre, og jeg er sikker på at han har alle forudsætninger for at fortsætte sin rivende udvikling i de næste sæsoner. 

Tonni Adamsen selv er glad for at have fået fremtiden på plads:
– Først og fremmest er jeg rigtigt glad for at være her. Jeg nyder at komme til træning hver dag og det er nogle gode mennesker der er her, både på holdet og omkring det. Det er et superspændende hold, med en masse gode spillere, og jeg synes vi har en god blanding af både erfaring og talent og jeg synes, at jeg er blevet taget rigtigt godt imod af alle. Jeg kunne mærke, at jeg lige skulle vænne mig til tempoet og de nye omgivelser, men det synes jeg har gjort nu, så nu er det bare at bygge på. Jeg skal spille en masse kampe, score nogle mål og hjælpe holdet så godt som muligt. Vi tager det ét skridt ad gangen, men det er da klart målet at vi skal spille med i toppen af første division.  

Den 26-årige angriber kom til fra BK Frem i vinter, og han har spillet 12 kampe for FC Helsingør i foråret, med fire mål til følge. 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke