FC Helsingør lejer spiller i FC Nordsjælland

FC Helsingør har lejet den unge offensivspiller Oliver Rimmen i FC Nordsjælland frem til vinter. Den 20-årige har trænet med det sidste stykke tid, og er altså nu blevet knyttet til truppen frem til nytår, oplyser FC Helsingør i en pressemeddelelse.

Oliver Rimmen selv ser frem til muligheden
– Jeg ser FC Helsingør som en mulighed for at få mere spilletid end jeg fik i FCN, i en god klub der spiller noget fed fodbold. Hvis jeg skal beskrive mig selv, er jeg en hurtig, teknisk stærk spiller, der også arbejder hårdt. Jeg kan spille de fleste offensive pladser, men har mest spillet midt eller kant. 

– Jeg vil gerne lægge et niveau på i løbet af det næste halve år og få noget erfaring med seniorfodbold, så FCH var en god mulighed for at udvikle mig. Jeg synes jeg er blevet taget rigtig godt imod heroppe. Man kan mærke det er en god gruppe, og det har været nemt at komme ind i truppen. Generelt synes jeg, at der er en god stemning omkring klubben, og nogle gode mennesker. 

Sportschef Brian Gellert glæder sig over at kunne råde over Rimmen det næste halve år:
– Vi har haft Oliver heroppe i vores miljø et stykke tid, hvor han har overbevist os om sine kvaliteter. Med den erfaring vi har haft med spillere fra FC Nordsjælland, bl.a . Nicklas Mouritsen, Johannes Ritter og Frederik Juul Christensen, ved vi at de kommer med høj kvalitet og professionalisme, og Oliver er helt sikkert af samme skole. Når vi falder over kvalitetsspillere, der passer ind i vores trup, så slår vi til. Nu har vi muligheden for at se Oliver endnu mere an, og han kan få en fornemmelse for os.  Han er en spiller der styrker vores trup, og som allerede på lørdag er med i truppen mod Esbjerg, er jeg sikker på. 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke