FC Helsingør vinder talentpris ved årets Sportsgalla

Foto: FC Helsingør Talent Piger

Af Dennis Hynnecke

FC Helsingør vandt lørdag eftermiddag prisen for Årets Talentudviklingsmiljø på pigesiden, ved den årlige Sportsgalla, der blev afholdt i loungen på Helsingør Stadion.

FCH Talent Piger blev etableret i 2018 i et samarbejde mellem de tre moderklubber Espergærde IF, Hornbæk IF og Snekkersten IF. Det første år havde man tre årgange og i 2019 kom endnu en årgang til, så man i dag har fire årgange, hvor 70 spillere fra Nordsjælland har sin faste gang.

Talentarbejdet med pigerne er altså i fuld udvikling og det blev i dag honoreret med prisen Årets Talentudviklingsmiljø.

Stolt over pris

“Vi er stolte af at modtage Helsingør Sportsgalla 2019 pris for Årets Talentudviklingsmiljø.

Mange er med omkring dette projekt, behandlere, kostvejledere, A licens og B licens trænere, sportschefer, vi må ikke glemme alle der frivilligt giver et nap med.

Som det blev nævnt under introduktion til prisen, er de grundlæggende elementer samarbejdet med moderklubberne, det samarbejde er uvurderligt og der skal i den grad også lyde store roser til trænere, årgangskoordinatorer, og alle på chefposterne der.

Alle skal være stolte af projektet som så småt er ved at finde fæste i bevidstheden, og navnet FC Helsingør vinder indpas nationalt og internationalt på pigesiden også.

Stor tak til alle for deres indsats i 2019, handsken er kastet, 2020 er godt igang.”, skriver FC Helsingør Talent – Piger på sin facebookside lørdag aften.

Det er Helsingør Kommunes Idræts- og Fritidsudvalg, der står bag den årlige kåring, hvor ungdommen bliver hyldet om eftermiddagen, mens de voksne indtager Helsingør Hallen lørdag aften.

Her er FCH Talent U19 nomineret i to kategorier, Årets Sportspræstation og Årets Træner.

Et stort tillykke til FC Helsingør Piger med den flotte pris.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke