FCH U17 fik hård modstand i dagens kamp mod Akademisk Boldklub

Af Dennis Hynnecke
Foto Jack Hartly Lüstrup

 

FCH U17 skulle I lørdagens opgør mod Akademisk Boldklub forsøge at følge op på sidste weekends sejr ude over Næstved i U17 Divisionen, landets næstbedste række.

Det skulle dog vise sig at blive en udfordring, da et dygtigt AB-hold fra kampens start satte tryk på fra kampens start med højt pres, fysik og tempo, som medførte at FCH ikke fik skabt det store frem ad banen. AB virkede bare mere skarpe og klar, hvilket også blev belønnet med et føringsmål ti minutter inde i kampen.

AB fortsatte trykket ned mod FCH´s mål og en halv time inde i kampen var den gal igen, da AB øgede føringen til 0-2.

De to hold kunne gå til pause med 0-2.

Kampen satte sig herefter noget mere i anden halvleg. AB kom godt nok til flere chancer, men FCH kunne glæde sig over at der blev sat prop i og der ikke blev scoret yderligere.

Derimod var der i dag ikke det store glæde sig over offensivt for et chancefattigt FCH-hold, der måtte se sig besejret 0-2, da dommeren fløjtede kampen af.

Den kommende uge er der to kampe på programmet for FCH U17, der onsdag møder Sundby/Fremad Amager i Pokalen. Lørdag går turen til Østerbro, hvor FCH U17 møder B93 i U17 Divisionen.

Vi håber på genrejsning for FCH-drengene.

 

FC Helsingør – Akademisk Boldklub U17 0-2 (0-2)

Holdopstilling: Hjalte Søborg Petersen, Emil Steen Rasmussen, Lasse Skafte, Philip Thomsen Mansig, Frederik Pedersen, Luca Bregninge Costabile, Marcus Hedemann Pedersen, Oliver Claus Asmussen, Joshua Hansen, Bünyamin Topal, Lucas Leoni Reserver: Luke Samuel Brook, Daniel Krogh, Linus Bondo Jensen, Mads Henriksen

Reaktioner efter kampen

Cheftræner Daniel Pedersen

– Jeg synes vi møder en modstander, der er bedre. De arbejder hårdere og flytter bolden hurtigere. Teknisk var de mere koncentreret, så derfor synes jeg det er fortjent de vinder.

– Jeg er ærgerlig over at vi ikke får skabt så mange chancer. Vi må også rokere lidt i opstillingen lige inden kampstart, men det skal vi stadig kunne klare og stadig skabe ting og sager, men det får vi ikke gjort i dag.

– Det er først i anden halvleg at vi begynder at ligne os selv, men stadig på teknikken var vi langt fra nok til at det bliver farligt. Vi kan se nogen små mønstre, men det bliver jo ikke farligt alligevel.

Hvordan er gejsten på holdet for tiden?

– Vi har haft en god uge fordi vi vandt sidste weekend og havde også en plan om at bygge videre på det i dag, så vi må bare starte forfra på mandag. Nu har vi pokalkamp i den kommende uge og en turneringskamp igen lørdag, så der bliver god mulighed for at få modbevist.

Målmand Hjalte Søborg Petersen

– Vi kommer ikke så godt ud til første halvleg, vi sidder ikke rigtig i duellerne. Vi arbejder ikke, så hårdt som vi skal i forhold til de andre. De ville det mere end os. De scorer så to hurtige mål, så har de et par chancer efter det, men jeg synes vi havde nogenlunde styr på dem i resten af kampen. Vi skulle lige forstå at vi skulle spille bolden rundt om dem hver gang.

Er der noget du er specielt skuffet over i forhold til aftaler osv.?

– Ja, jeg synes ikke vi kommer til nok chancer overhovedet. Jeg tror ikke deres målmand havde en eneste chance i hele kampen. Det synes jeg er lidt skuffende.

FCH U19 spillede ligeledes lørdag eftermiddag hjemme mod Akademisk Boldklub og måtte indkassere et nederlag på 2-4, mens FCH U15 tabte 0-1 til Lyngby Boldklub på hjemmebanen i Espergærde.

 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke