FCH U19 løb med HN Tag Cup 2020 – Helsingør Mesterskabet for andet år i træk

Billede: Vinder af HN Tag Cup 2020 – Helsingør Mesterskabet – FC Helsingør (FCH U19) fik overrækt præmie af byrådsmedlem Betina Svinggaard (S) (Foto: Cementen)

Af Dennis Hynnecke

Endnu en gang var det de unge talenter fra FCH U19, der gik hele vejen og vandt Helsingør Mesterskabet i indendørsfodbold – HN Tag Cup 2020. Snekkersten IF og Helsingør IF bød dog op til dans, da det gjaldt.

Det blev til over fem timers indefodbold lørdag i Helsingør Hallen, da gruppespillet til HN Tag Cup 2020 blev skudt i gang klokken 10.00 med Tikøb IF og Snekkersten IF, som de første aktører på banen. Et par timer senere måtte Tikøb IF og FC Kingo, dog erkende at det ikke blev til finalerunden i år.

Snekkersten IF 1 lagde for med at vinde 4-2 over Hornbæk IF i den første kvartfinale, der blev efterfulgt af et internt opgør mellem de to hold fra FC Helsingør, som også i år var fuld repræsenteret af spillere fra FCH U19. Kampen endte målløs, men det var FCH 2, der trak det længste strå, da de scorede til 1-0 i det første sekund af Sudden Death.

Simon Friis fra Tikøb IF vandt den amerikanske straffesparkskonkurrence og fik overrækt præmie af byrådsmedlem Betina Svinggaard (Foto: Cementen).

 

I den tredje kvartfinale slog Snekkersten IF 2 Frem Hellebæk ud med en snæver 1-0 sejr og herefter slog Helsingør IF det andet Frem Hellebæk-hold ud med en 2-0 sejr.

Det blev til to tætte semifinaler, hvor først FC Helsingør 2 slog Snekkersten IF 1 på et mål scoret i sudden death, mens Snekkersten 2 fik hevet en 1-0 sejr hjem over Helsingør IF.

 

Snekkersten IF tog både sølv og bronze (Foto: Cementen).

 

Finalesejr til FC Helsingør

I finalen ventede altså et opgør mellem FC Helsingør og Snekkersten IF, som de unge talenter fra FCH U19 altså vandt på et mål inde i sudden death. Snekkersten IF 1 vandt bronzekampen over Helsingør IF og satte sig altså på både sølv og bronze.

Et stort tillykke til FCH U19, der vandt titlen for andet i træk, men også stor respekt til Snekkersten IF for at dominere toppen. Helsingør IF var dagens positive overraskelse.

Turneringens topscorer med hver fem mål blev Mathias “Mac” Christensen (FC Helsingør), Alexander Svinggaard (Snekkersten IF) og Mathias Kristensen (Helsingør IF).

 

All Star-hold: Lawin Nerway (SIF), Mikkel Horsted (SIF), Andreas Svinggaard (SIF), Alexander Holst (FCH), Hjalte Søborg (FCH) og Marcus Johansen (HIF) fik overrækt præmier af byrådsmedlem Betina Svinggaard (S). All Star komité: Dommerbord og Cementen.

 

En stor tak til Vapnagaard FK 72, der for 23. gang fik afviklet Helsingør Mesterskabet på fornem vis. Vi ses til næste år. 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke