FCH U19: Vild comebacksejr – Fire kasser af Nicolas Hald Willumsen i 6-4 sejr over Thisted FC

Af Dennis Hynnecke

Arkivfoto Claus Birch (clausbirch.dk)

Lørdag eftermiddag var FCH U19 i aktion hjemme mod Thisted i U19 Divisionen. Holdet nåede både at være bagud 0-3 og 1-4, men formåede alligevel at hive en 6-4 sejr hjem efter en heftig afslutning på kampen.

 

17-årige Nicolas Hald Willumsen der indgår i divisionstruppen, men holder kampformen ved lige på FCH U19 indtog en hovedrolle med sine fire mål, selv kalder han 2. halvleg for en kæmpe holdpræstation, hvor folk kæmpede for hinanden.

 

– I første halvleg kunne vi slet ikke finde ud af at spille og er bagud 0-3 efter en halv time og så var det som om at så vendte det bare. Det var helt vildt fortæller Nicolas Hald Willumsen og fortsætter:

– Vi får et straffespark lige inden pausen, som jeg scorer på til 1-3.

Hvad er det der sker i første halvleg?

– Det er som at folk ikke havde nogen spilleglæde. Der blev slået op i banen og som om folk ikke rigtig var der. Vi kom ud med en helt forkert indstilling og vi havde ellers haft en sindssyg god opvarmning og så går vi ud på banen og ligner nogen drenge, der ikke gider at spille fodbold.

– Så det var en rigtig fesen halvleg.

Thisted FC scorer så få minutter inde i 2. halvleg til 1-4

– Ja, de får et frispark lige uden for feltet, hvor de så scorer.

Da den står 1-4 tænker man så ikke bare at nu er den her død, nu skal vi ikke have en røvfuld?

– Jo, altså jeg samlede drengene efter vi var kommet bagud 1-4 og så sagde jeg: ”Drenge, nu spiller vi frit og så gør vi som vi selv vil og så tager vi dem.” Også kom der en helt anden indstilling, hvor vi bare kørte på og så kom målene ellers.

Helsingoransk målfest i 2. halvleg

Hans Christian Bonnesen får reduceret til 2-4 efter 69 minutter og seks minutter senere reducere FCH yderligere, da Nicolas Hald Willumsen scorer til 3-4.

Fem minutter før lukketid får Ashab Mukudajev udlignet til 4-4 for FCH, hvorefter Nicolas Hald Willumsen formår at score hele to gange lige inden slutfløjt og holdet kan altså gå fra banen med en 6-4 sejr.

Det var altså bare ud over isen i 2. halvleg fordi I ikke havde noget at tabe?

– Ja, præcis og så lavede vi nogen kloge offensive indskiftninger, som gjorde at vi også kom meget mere frem på banen.

Hvordan var stemningen på holdet efter kampen?

– Den var sindssyg god, men den var også lidt mærkelig på grund af at den kamp havde været så turbulent. Vi var bagud 1-4 og så til at vinde 6-4 på en halvleg.

Så der er også noget tale om?

Ja, det er der da for det er tankevækkende at være bagud 1-4 og så vinde 6-4.

Hvordan vil du beskrive den her oplevelse og præstation?

Det var en holdpræstation. Det var holdet, der bare spillede op og viste en masse gejst hele vejen rundt. Vi stod sammen og kæmpede for hinanden. Det var det vi ikke gjorde i 1. halvleg, der kæmpede vi ikke for hinanden.

 

FC Helsingør – Thisted FC U19 6-4 (1-3)

15´0-1 Thisted FC, 23´0-2 Thisted FC, 32´0-3 Thisted FC, 44´1-3 Nicolas Hald Willumsen, 48´1-4 Thisted FC, 69´2-4 Hans Christian Bonnesen, 75´3-4 Nicolas Hald Willumsen, 85´4-4 Ashab Mukudajev, 90´5-4 Nicolas Hald Willumsen, 90´6-4 Nicolas Hald Willumsen

Holdopstilling: Oliver Stenderup, Emil Matic, Mathias Virkelyst-Andersen, Mads Bach, Hans Christian Bonnesen, Nicolas Hald Willumsen, Berzan Kücükyildir, Lucas Lodberg, Niklas Skou Holm, Alexander Vogtmann Vest, Nicolai Jantzen Pedersen Reserver: Alexander Bouaziz, Ashab Mukudajev, Cedric Bediang, Mads Henriksen

 

FCH U17 hev ligeledes en sejr hjem mod Thisted FC lørdag eftermiddag på 2-1.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke