FCH U19´s Alexander Bouaziz om U20-debut: Virkelig fed følelse

Alexander Bouaziz i sin debut for Tunesien U20 – Foto: Féd. Tunisienne de Football

Af Dennis Hynnecke

Alexander Bouaziz fik sin debut for Tunesien U20 lørdag eftermiddag, da Japan U20 blev besejret 2-0. Den unge Helsingør-spiller undslap sig cuttet, da seks spillere blev siet fra den 28 mand store landsholdstrup. Nu venter to kampe ude mod Mauritania i den kommende uge.

 

Det blev heller ikke til en plads i startopstillingen for FCH U19-spilleren, da Tunesien U20 for anden gang på få dage spillede mod Japans ditto lørdag eftermiddag. Den unge Helsingør-spiller med de tunesiske rødder blev dog gudskelov kaldt hen af landstræneren med tyve minutter igen.

– Jeg sad og tænkte, jeg ikke ville blive skiftet ind, men så kalder træneren mig hen og jeg skal gøre mig klar hurtigt, fortæller Alexander Bouaziz fra spillerhotellet i Tunesien til Cementen.

– Endelig, mand, tænker jeg bare og begynder at tage skinner på. Skal jeg virkelig ind og have min første internationale kamp!

– Der mangler 20 minutter af kampen plus det løse. Vi fører 1-0 og den skal bare køres hjem. Vi overgår fra fire til fem-mandsforsvar og vi skal bare spille sikkert. Tre minutter efter jeg er kommet på banen, kommer vi så foran 2-0.

 

 

Hvordan var det så at komme på banen?

– Jeg tænker bare på vej ind: Please lad mig gøre det godt!

– Efter 1,5 kamp på bænken har jeg bare siddet og tænkt:  – Hold da op, de gode allesammen. Både mine holdkammerater og de japanske spillere, men det tænker jeg ikke videre over, da jeg kommer ind og får flow i mit spil. De andre var også gode til dirigere mig.

– Det var en virkelig fed følelse, så jeg er både glad og stolt, fortæller midtstopperen til Cementen.

 

Debut på stor tunesisk sportskanal

Kampen blev vist på en af Tunesiens helt store sportskanaler.

– Jeg har siddet og set kampen efterfølgende. Ret sjovt at se mig selv på TV og høre mit navn og FC Helsingør blive nævnt af kommentatorerne, da jeg bliver skiftet ind.

 

Tunesien U20 fejrer 2-0 sejren over Japan U20. Alexander Bouaziz ses bagerst i billedet.

 

Hvad skal der ske nu? 

– Der er seks, der bliver siet fra af de 28 spillere i landsholdtruppen.

– Jeg har lige fået af vide, at jeg skal pakke mine ting og gøre mig klar til afgang i morgen med holdet. De har lige været på mit værelse og sige det.

Forude venter nu to kampe mod den vestafrikanske nation Mauritania på onsdag d.25. december og lørdag d. 28. december.

– Vi flyver til Mauritania i morgen (søndag, red), hvor vi skal spille to kampe mod deres U20-hold, slutter en tydelig stolt og glad Alexander Bouaziz til Cementen.

 

Cementen følger naturligvis op og sender de bedste ønsker til det unge Helsingør-talent.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke