Helsingør Fanpodcast med Mads Hussing og Thomas Hansen

Helsingør-maskinen kører derud af og med en 2-1 sejr ude over Holbæk og en 4-0 sejr hjemme over FA 2000 har FC Helsingør fået skabt et hul på otte point ned til Vanløse.

Aarhus Fremad ovre i Vestgruppen har dog ikke tænkt sig at ligge sig ned uden kamp for de moser også videre efter de i weekenden hentede sæsonens 10. sejr af 14 kampe.

Det skal vi naturligvis tale om og så vender vi blikket mod årets to sidste kampe mod først Slagelse hjemme på lørdag og sæsonpauselukkeren ude mod Avarta søndag d.10. november, hvor vi forhåbentlig får en masse Helsingør-fans at se på Espelunden i Rødovre.

Fanklubben har bebudet at der er billig bustur til Avarta away, så man kan komme afsted for den nette sum af 80,- kroner. Det kan man læse mere om på FC Helsingør Fodboldfans på Facebook.

Medvirkende

Fast panel deltager Mads Hussing, der dækker FC Helsingør for Frederiksborg Amts Avis og sn.dk medvirker sammen med Thomas Hansen, der er med endnu en gang. Thomas Hansen har spillet 48 kampe for Helsingør IF, været træner i en række af klubber i Nordsjælland og så følger han FC Helsingør tæt.

Lyd og teknik står Martin Nesheim for og vært er Dennis Hynnecke.

Rigtig god lytter!

 

https://soundcloud.com/user-703413474/helsingor-fanpodcast-med-mads-hussing-og-thomas-hansen/s-icQxY

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke