Helsingør IF-ildsjæl kåret til Årets Idrætsleder

Foto: Helsingør IF

Af Dennis Hynnecke

Jens Erik Nybo Larsen fra Helsingør IF blev lørdag aften kåret til Årets Idrætsleder ved den årlige Sportsgalla i Helsingør Hallen.

Der er da også tale om en ægte ildsjæl med så mange jern i ilden, at man bliver helt forpustet af at læse begrundelsen for valget af Jens Erik Nybo Larsen, som lyder:

Jens er ungdomsformand i Helsingør IF Fodbold og daglig træner for U16- og I17-drengene. I 2019 har han været med til at tage et kæmpe socialt ansvar på flere områder.

Jens har på klubbens vegne involveret sig i flere projekter, og efterfølgende fundet hænder til at der blev fulgt op på dem. Heriblandt kan det nævnes DBUs Fodboldskole, forløbet ”Hovedet-Kroppen-Klubben”, FIFA 11 4 Health og ”Plads Til Alle”.

Jens har engageret sig i de nævnte projekter ved siden af de daglige gøremål som ungdomsformand og træner, som hver især kræver meget tid af en frivillig.

Han har ført både U16 og U17 til Final 4, hvor U17 vandt sølv, mens U16 fik bronze. Jens er desuden blevet udnævnt til formand for DBU Sjællands Børne- og Ungdomsudvalg.

Alt i alt er Jens en ildsjæl udover det sædvanlige, og hans engagement er helt essentielt for både klubben, spillerne og trænerne, slutter Helsingør Kommunes Idræts- og Fritidsudvalgs begrundelse for at pege på Jens Erik Nybo Larsen som Årets Idrætsleder i Helsingør Kommune.

 

Stor tillykke med den flotte pris

– Tusind tak. Ja det blev en god aften, foræller Jens Erik Nybo Larsen til Cementen.

– Jeg er særlig glad for anerkendelsen af vores tilgang til fodbolden. Respekt, fællesskab, accept, tolerance, plads til alle og frem for alt dannelse og sunde værdier.

– Det sjove er jo, at det ikke er modsætningsfyldt, for vi laver også stærke resultater og har spillere hos FCH, slutter prisvinderen.

 

Det er Helsingør Kommunes Idræts- og Fritidsudvalg, der står bag den årlige kåring, hvor ungdommen bliver hyldet om eftermiddagen, mens de voksne indtager Helsingør Hallen lørdag aften.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke