Fanfraktion imod stadion container?

Tirsdag den 17. april var ikke en helt almindelig dag på stadion.

Foruden at FC Helsingør fortjent vandt en velspillet kamp over AGF, og fik genrejsning for det pinlige nederlag i efteråret på hjemmebane, var det også en kampdag i oprørets og protesternes tegn

En del af stemningsmiljøet på Helsingør stadion, havde besluttet sig for, at protestere mod stadion containere! Eller sådan lød det i hvert fald.

Et par sager om stadion karrantæner, havde fået nogle af de mere uorganiserede fanfraktioner, til at gøre byens fodboldaften til deres helt egen platform for protest imod klubben.

Væk var de sædvanlige helsingoranske fansange, væk var opbakningen til holdet og væk var den gode stemning på lægterne og blandt fans, som eller kendetegner FC Helsingør.

Selvom stemningen egentlig var god til at starte med, og masser af mennesker var parate til at synge med, skulle det ikke være sådan dén dag.

En lille gruppe utilfredse fans tog hele tribunen som gidsler. Når andre ville have gang i stemning, blev det mødt med modråb og den eneste sang, disse utilfredse fans selv ville synge var: “Vi er imod stadion containere”, som blev gentaget igen og igen.

Ville de vække sympati for deres sag, de par stadion karrantæner som nogen må have fået, så greb de nok sagen forkert an.

En enkelt halvlegs protest havde måske kunne gøre det. Men ligefrem at råbe andre fans imod, der prøvede at lette stemning og heppe på holdet, det var måske lige over stregen.

Stemningen blev lettere trykket, og forargelsen bredte sig stille og roligt, som kampen lakkede mod enden. Tålmodigheden var brugt op hos nogle kunne man spore.

Protesten er gjort. Tilbage står den dårlige stemning den skabte og spørgsmålet om det overhovedet var dét værd?

 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke