Kaptajn Holm giver kort status fra træningslejren i Tyrkiet

Foto: FC Helsingør

Af Dennis Hynnecke

FC Helsingør rejste fredag ned til varmen i Tyrkiet for at forberede sig til sæsonstarten i Thisted om fjorten dage. Anfører Andreas Holm kan berette om god stemning og fokuseret træning på detaljer.

Lørdag eftermiddag spillede FC Helsingør hele to træningskampe. Den første kamp endte 0-0 mod FC Obolon, der spiller i den ukrainske 1. Divison.

Senere på dagen var det tidligere georgiske mesterhold FC Sioni Bolnisi, der stod på menuen. Kampen sluttede 3-3 på mål af Nicolas Willumsen og Matheus, der scorede på to straffespark.

Andreas Holm, hvordan står det til i Tyrkiet?

– Det er jo fedt at komme ned til varmen og træne i shorts og så det givende både socialt og træningsmæssigt. Vi er ved at få styr på den nye taktik, så det er rigtig positivt.

– Vi skal fortsat være boldbesiddende, men arbejder hårdt på at blive mere direkte, når vi erobrer bolden i første fase. Derfor kører vi med tremands forsvar og lægger et højere og mere aggressivt pres på modstanderen for at skabe målchancer,

Hvordan ser det så ud med målchancerne i øjeblikket?

– Vi er blevet et mere chanceskabende hold. Vi vandt 6-1 over HIK derhjemme, mens vi også har produceret chancer i de to kampe hernede i weekenden, så det ser lovende ud, afslutter Andreas Holm.

Tak til Kaptajn Holm for en kort opdatering, vi håber på at få flere i løbet af ugen.

 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke