Kom med når fanklubben afholder hele to fan-events næste weekend

Af Dennis Hynnecke

FC Helsingør Fodboldfans afholder hele to fan-events næste weekend. Det første fan-event bliver afholdt udenfor Café Pitstop fredag d. 28. september på Kulturnatten, samt et fan-event forud for hjemmekampen mod FC Roskilde søndag d. 30. september på Helsingør Stadion.

 

Kulturnat fredag d. 28. september – Café Pitstop

Kom forbi Café Pitstop til Kulturnatten, her byder fanklubben – i samarbejde med Café Pitstop og Partybutikken – på hygge og livemusik fra kl. 18.30 til 22.00. Det lokale band Shades of Grey kommer og spiller op og der vil være fadølsbar, pølsevogn og lotteri med flotte præmier.

Klokken 19.00 og en time frem vil der være besøg af FCH-spillere til en snak, autografskrivning og fællesfoto. Det er heller ikke utænkeligt at cheftræner Peter Feher også lægger vejen forbi.

Du vil samtidig være mulighed for at købe en FCH-trøje, ligesom man vil kunne købe fanklubbens poloshirts og t-shirts for blot 59,- kroner eller to for en hund.

 

FCH vs. FC Roskilde søndag d. 30. september – Helsingør Stadion

FC Helsingør tager imod FC Roskilde hjemme på Helsingør Stadion og der vil forud for kampen være fan-event inde på selve stadion.

Bemærk at man skal indfinde sig på stadion mellem 12.30 og 12.45 for at deltage herefter vil portene blive lukket igen og vil først blive åbnet kl.13.45, hvilket er en time før kampstart kl.14.45.

Du kan blive lukket ind på stadion ved fremvisning af gyldigt sæsonkort eller billet til kampen, der vil ikke være mulighed for at betale entré på dette tidspunkt.

Fanklubbens formand Carsten Fisk fylder 56 år på dagen og derfor vil de første 56 fadøl være gratis. Fadøl vil koste 40 kroner, men for hver fadøl du køber modtager du en talon til en gratis fadøl på stadion.

Køber du 5 fadøl får du altså fem taloner, som skal benyttes senest til efterårssæsonens sidste hjemmekamp søndag d. 25. november.

Fanklubben vil ved denne lejlighed uddele de helt nye plastik medlemskort til alle nuværende medlemmer som er sponsoreret af 12´er pubben.

 

Fanklub-formand Carsten Fisk om de to fan-events

– Jeg håber alle vil støtte op om fællesskabet, så vi får en fed fest både på Kulturnatten på Café Pit-stop, samt ikke mindst på stadion den 30. september, hvor jeg vælger at holde min 56 års fødselsdag (familien kommer om lørdagen), de første 56 fadbamser er mit bidrag til en fest.

– Lad os sammen bringe stemningen tilbage på Ndr Strandvej, jeg glæder mig og lover at stille mig hele første halvleg blandt stemningsfolket og se om jeg kan følge med. Vil i støtte mig i kampen sammen med stemningsfolket?

 

Begge fan-events er naturligvis for alle fans af FC Helsingør, Steen Uthaug vil dog være tilstede hvis du vil høre mere om medlemskab og busture.

 

 

Medlemskab og bustur til Næstved søndag d. 7. oktober

Medlemskab

FC Helsingør Fodboldfans tilbyder medlemskab i perioden september 2018 frem til 31. december 2019.

Voksne: 200,- kroner

Unge under 18 år og pensionister: 100,- kroner

Man kan enten kontakte Steen Uthaug ved de to events eller på mobil 3034 7455

 

Bustur til Næstved søndag d. 7. oktober

Du kan allerede nu tilmelde dig busturen til Næstved søndag d. 7. oktober.

Turen koster 100,- kroner og der vil være afgang fra 12´er pubben kl.11.00.

Du kan bestil og betal til Steen Uthaug på MobilePay 30393

Husk det kræver medlemskab at deltage på fanklubbens busture.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke