Kritte og Haren om sæsonstart i Helsingør: Specielt og sjovt

Sæsonpremieren i NordicBet Ligaen er over os og fredagens modstander fra Sundby har fået tilgang af hele tre spillere i sommerpausen, som vi netop har taget afsked med i Helsingør.

Trioen med Kritte, Lucas Haren og David Boysen var alle med fra start for Fremad Amager, da lørdagens generalprøve mod Lyngby bød på et 2-0 nederlag.

Fredag aften indleder Fremad Amager sæsonen på Helsingør Stadion – af alle steder, så det var selvfølgelig oplagt at Cementen lige fik en kort sludder med både Kritte og Haren.

Hvordan har starten været i Fremad Amager?

-Den har været rigtig positiv, jeg er blevet godt modtaget. De andre i truppen har været gode til at tage i mod mig. Der er en god kerne på holdet, der sørger for at samle nye og de gamle (spillere, red) på holdet. Det går i den rigtige retning, beretter Kritte.

Kritte om lørdagens generalprøve i Lyngby

-Vi fik en masse ud af det og spiller en god time. Til tider er vi bedre end Lyngby, der kommer lige fra Superligaen. Vi blev lidt trætte den sidste halve time, men ellers er jeg rigtig godt tilfreds med kampen,

Du har fået selskab af Boysen og Haren. I var alle tre med fra start mod Lyngby i lørdags.

-Ja, det er ret fedt, de er der. Som ny og ung spiller er det stor hjælp med deres rutine. De er gode til at guide mig.

Hvordan ser du styrkeforholdet mellem Fremad Amager og FC Helsingør lige nu?

-Helsingør har ikke haft lige så stor udskiftning som Fremad Amager. De har bedre relationer lige nu, som vi står her, og en masse rutine på holdet, konstarterer Kritte.

-Fremad Amager har et ret ungt hold. Vi spillede ung mod gammel den anden dag, der var der en 19-årig med for de gamle. Men det er en spændende trup med mange gode unge spillere suppleret med nogen gode rutinerede kræfter.

Svær opgave for Fremad Amager i vente på fredag

-Det bliver en svær opgave for os, men det kan også blive en rigtig god og lige kamp, og underholdende for tilskuerne.

Specielt at starte ud i Helsingør på fredag

-Det bliver specielt, når man har været der i mange år. Jeg glæder mig og vil gerne have de tre point.

-Der vil være lidt spænding på, når vi starter op på fredag. Det bliver en fed oplevelse. Desværre må der ikke komme udebanefans, men håber på en masse tilskuere på fredag, pointere Kritte.

Hør seneste udgave af Helsingør Fanpodcast her

Lucas Haren ser også frem til fredagens opgør

Det giver fornyet energi at komme til et nyt sted, fortæller den hurtige kantspiller til Cementen, der ligesom Kritte, har fået en god start i Sundby.

-Starten har været god og fed. Det giver energi at komme et nyt sted. Jeg er meget positiv overrasket over holdet og trænerstaben. Det er et nyt hold, der skal spilles sammen. Jeg er blevet taget rigtig godt i mod, det er nogen gode gutter.

Selvom generalprøven mod Lyngby i lørdags bød på et 2-0 nederlag, så er han dog ganske fortrøstningsfuld.

-Jeg synes, vi spiller gode 60 minutter, hvor vi brænder straffe. Jeg tager de 60 minutter med mig og håber at hele holdet tager den med. Der pressede vi Lyngby. Vi får skabt nogen chancer og der var gode elementer i kampen, vi kan tage med os.

På fredag går det løs med den nye sæson, hvor I starter ud heroppe i Helsingør. Hvordan ser du styrkeforholdet mellem Fremad Amager og FC Helsingør lige nu og her?

-Jeg synes, det er svært at sige. I Helsingør havde vi et virkelig sammenspillet hold.

-Vi er et andet sted, men vi har et godt hold. Det er to gode hold. Begge hold har spændende spillere. Forskellen her og nu er at FC Helsingør har spillet et hold sammen i to år.

Godt forhold til FCH-fans

Lucas Haren glæder sig helt vildt at komme i gang med sæsonen og at det lige bliver i Helsingør, at han skal tørne ud for sin nye klub i første kamp, synes han bare er sjovt,

-Jeg har haft et godt forhold til klubbens fans, så det bliver godt at se dem. Jeg håber ikke de piber efter mig fordi jeg kommer efter de tre point, smågriner Lucas Haren, der også ser frem til mødet med sine nu tidligere holdkammerater i Helsingør.

-Jeg glæder mig til at se gutterne i Helsingør og håber vi kan drille dem, slutter Lucas Haren.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke