Krystalpaladset kommer til Sundbyen

FC Helsingør får besøg af Premier League-holdet Crystal Palace på Helsingør Stadion torsdag d.12. juli, hvor de to hold spiller mod hinanden som optakt til den kommende sæson.

Den 112-årige gamle klub, der har til huse på Selhurst Park i en forstad til London, sluttede af på en fornem 11.plads i årets Premier League efter en flot finish på tre sejre i de sidste tre runder, hvor man endegyldigt bevægede sig væk fra nedrykningsstregen.

Crystal Palace fik ellers en mareridtsstart på sæsonen med syv nederlag i træk, som betød at Roy Hodgson blev hentet ind som ny træner og allerede i hans anden kamp ved roret formåede man at slå Chelsea hjemme 2-1.

Træner

Roy Hodgson har de sidste 40 år været landstræner for Schweiz, Forenede Arabiske Emirater, Finland og England og en uendelig lang række af klubber, herunder FC København med Christian Lønstrup som fast mand på holdet.

Profiler

Alexander Sørloth – Sørloth nåede at lave 10 mål for FC Midtjylland i efteråret inden han blev hentet til klubben i vinterpausen. Fire kampe blev det til inden en skade sat ham på pause tilbage i marts, han vendte dog tilbage i starten af maj. Sørloth har spillet 12 landskampe for Norge og er udtaget til de kommende venskabskampe.

Wilfried Zaha – Fraset et par sæsoner i Manchester United, hvor det ikke blev til det store, så har Zaha spillet i Crystal Palace siden 2010 og runder snart 300 kampe for klubben. Otte landskampe for Elfenbenskysten er det indtil videre blevet til.

Christian Benteke – 33 landskampe har Benteke spillet for det belgiske landshold, derudover har han nettet mål for Standard Liege, Genk, Mechelen, Aston Villa, Liverpool og Crystal Palace siden 2016.

Mamadou Sakho – Sakho startede sin karriere i Paris Saint-Germain, hvor Liverpool hentede ham. Sidste år blev han så udlejet til Crystal Palace, som senere købte ham. 28 landskampe for Frankrig har Sakho for det franske landshold.

Vi kan altså se frem til en masse tilskuere på Helsingør Stadion til en kamp, der ikke bare tiltrækker en hel del FCH-fans, Premier League-elskere, men også medrejsende- og skandinaviske Crystal Palace-fans.

Kampen bliver spillet torsdag d.12. juli kl.18.30 på Helsingør Stadion.

Du kan læse mere om kampen og billetsalg på klubbens hjemmeside fchelsingor.dk

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke