Lønstrup beholder gerne Tontini

foto: Claus Birch

Cheftræner Christian Lønstrup ser gerne at den brasilianske midtbanespiller bliver i Helsingør når lejeaftelen udløber til sommer.

– Jeg tror, at vi prøver at beholde ham efter sommer. Udgangspunktet er, at vi arbejder på at forlænge med ham. Det afhænger også af, om vi bliver oppe eller rykker ned, udtaler Christian Lønstrup til Ritzau.

Tontini har spillet ialt 7 kampe for Helsingør i Alka Superligaen, hvor det er blevet til 2 scoringer mod henholdsvis Brøndby og Silkeborg. Og brazzeren har altså gjort en god profil overfor cheftræneren.

– Han er et ekstremt stort talent, som kan blive en profil i Superligaen, når han får bedre relationer til sine medspillere. Han har vist den sidste halvanden måned, at der er substans i det, han laver.

Netop substans er noget af det Lønstrup har talt meget om i løbet af sæsonen, som han ikke har lagt skjul på er en opbygning til play-off spillet der starter i maj.

Felipe Tontini blev hentet til FC Helsingør fra brasilianske Gremio i de sidste minutter af vinterens transfervindue. Da den offensive midtbanespiller ankom til træningslejren i Tyrkiet i januar, var det på en halvårig lejekontrakt.

Både Tontini og Douglas har man, efter Lønstrups eget udsagn i podcasten Strandvejens Krigere, fået på nogle meget gunstige vilkår, der gør at man kan vælge at beholde dem hvis klubben ønsker det.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke