Tilstanden “Stadion had”

Stadionhad er en tilstand der indfinder sig hos nogle individer, når en by vil bygge et nyt stadion.

Tilstanden kendetegnes ved regelmæssige eller sporadiske ytringer, af ofte uovervejede påstande omkring et nyt stadion.

Tilstanden starter som oftest som en mild forundring, eller kan enog bunde i reelle og saglige argumenter imod et nyt stadion.

Med tiden, kan tilstanden vokse sig til et egentlig irrationelt had overfor enhver form for snak om nyt stadion. Den kan dog også opstå helt spontant i denne fremskredne form.

Som egentlig stadion hader, påvirkes man ofte af alle former for nyheder og informationer om stadion, også selvom der er tale om saglige debatter eller informationer, der i grunden ikke har noget med selve nyt stadion at gøre.

Stadionhadet kan i sin yderste konsekvens føre til lidelsen “stadionhad neurotika”, hvor bare ordet “stadion” kan fremprovokere repetitive verbale tics og andre ukontrollerede og ufunderede ytringer.

Der findes ingen kendte kure mod stadionhad, men visse forsøg med gratis fribilletter til hjemmekampe, har i nogle tilfælde medført yderst positive reaktioner.

Som oftest går tilstanden dog i sig selv, noget tid efter indvielsen af nyt stadion. Og efter et par år, har langt de fleste stadionhadere således oplevet markant forbedring i tilstanden.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke