Så er det nu!

Foto: Claus Birch

Det er nu det gælder. Playoff sæsonen er i gang!

I første runde tørner FC Helsingør sammen med Randers FC på Fort Kronborg.

Indtil nu, har det hele været én lang opbygning – sådan har klubben og cheftræneren slet og ret lagt det ud fra starten af i august sidste år. Afprøvning af forskellige systemer og start 11’ere, testning af spillere, kæder og formationer. Man har skiftet ind og skiftet ud.

Nu er der ikke flere tests, det er nu FC Helsingør skal stå sin mandomsprøve. Er man et Superligahold der er kommet for at blive? Eller får alle kommentatorer og eksperter ret i, at Helsingør hører til i 1. division.

Dispensationer til stadion, flytning af kampe, forfrosent græstæppe, tilskuer-rekorder og standhaftige vinterfans. Alt og alle er blevet vent og vejet.

Store resultater og svigende nederlag. Fans i bare maver der har sunget I sne og slud, for byen og for holdet.

Søndag er den store eksamen, én af mindst fire, og de skal alle helst vindes. Det bedst ud af to kampe, og den første er på hjemmebane mod et Randershold vi har allerede har slået én gang.

Op af stolen og ud i solen. Søndag kl. 14:00 er der Superliga-gys på Ndr. Strandvej. FC Helsingør byder på en gratis øl/vand, så der er ingen undskyldning for at blive væk.

Sammen om Helsingør!

 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke