Ricki Olsen måske på vej væk

Foto: Claus Birch

Ricki Olsen har kontraktudløb til sommer, og noget kunne tyde på den hårdtarbejdende forsvarspiller er på vej væk fra klubben.

Efter at have været mere eller mindre fast mand i start-11’eren i efteråret, er han gledet lidt ud som slutspillet har nærmet sig.

Trænerteamet i Lønstrup pg Gellert har som bekendt prøvet en del forskellige systemer og startopstillinger af. Og her har Olsen altså trukket det korte strå på det sidste, til fordel for bl.a Jørgensen, Fisch, Henriksen og Gregor, der har set stærke ud sammen i bagkæden.

Alt efter om klubben overlever i Superligaen eller rykker ned i 1. Division, kan spillersituationen se meget forskellig ud til næste sæson. En del FCH-spillere har kontrakt udløb til sommer blandt andre altså Ricki Olsen.

Efter Olsens egne udtalelser, skal der ikke have været nogen dialog mellem ham og klubben om fremtiden endnu, og han er åben for andre muligheder.

– Jeg har ikke hørt fra dem (FC Helsingør red.), hverken på den ene eller anden måde. Så umiddelbart betragter jeg det, som om de ikke vil forlænge med mig, når de ikke kommer til mig, siger Ricki Olsen til bold.dk.

– Så bliver jeg nødt til at tænke på mig selv og undersøge de muligheder, jeg har. Jeg har ikke afskrevet Helsingør, men man kan jo godt se, hvor det peger hen ad, når de ikke er kommet til mig endnu.

Ricki Olsen har spillet i FC Helsingør siden sommeren 2014. Det er blevet til 20 kampe for klubben i Alka Superligaen, hvor det er blevet til 2 assist, men ingen mål. Han er også noteret for klubbens eneste røde kort i denne sæson, som han indkasserede mod AC Horsens tilbage i september.

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke