Avartas sportschef om kunstbanen: Kæmpe oplevelse for vores spillere

Foto: www.sportsfoto.clausbirch.dk

Af Dennis Hynnecke

Der er blevet sagt og skrevet en del om den nye kunststofbane i Helsingør. I fredags skrev Tipsbladet bl.a. om en `skæv bane´ i timerne op til kampen, men hvordan var aktørernes egen oplevelse af banen. 

Cementen forhørte sig hos Avartas sportschef Per Thomsen og vores egen anfører Andreas Holm for at høre deres syn på den nye kunstofbane.

 

Avartas sportschef Per Thomsen:

Hvad var jeres oplevelse med den nye kunstbane i Helsingør?

– Vores spillere synes det var en kæmpe oplevelse fordi det er den sidste nye generation af kunststof. Den er speciel hurtigere end andre kunststofbaner

Den var altså ikke skæv og fuld af huller?

– Nej da, det er udenfor banen. Det så vi godt. Det er den samme svaghed som den har ude i Gentofte.

Det havde altså ikke indflydelse på spillet inde på banen?

– Ikke inde på selve banen, i hvert fald ikke hvad jeg har fået af vide fra spillerne. Det er kun udenfor banen, det er nok nærmere en linjedommer du skal spørge. Det er ham, der skal løbe i det, pointere Avartas sportschef Per Thomsen.

– Helsingør får selvfølgelig en fordel i at de træner på den hver dag. Os der kommer fra græs hver gang, vi får en overraskelse. Det var derfor spillerne sagde den var meget hurtigere end de er vant til.

– Det kan du jo også se da de (FC Helsingør, red) scorer deres tredje mål, der skiller de jo os ad på deres hurtighed samtidigt.

Hvad var ellers din opfattelse af kampen i fredags?

– Jeg synes som publikum må det også have været en seværdig kamp fordi selvom vi står lidt lavt, så støder vi jo en gang imellem.

– Vi har jo også vores chancer. Det er ikke sådan man siger – dem skal vi score på, men vi har da vores halve chancer i realiteten.

FC Helsingør har jo lidt under det her med at være chanceskabende, men ikke fået scoret.

– Der må jeg sige. Jeg var inde og se jeres kamp mod FA 2000 og der skulle I have vundet 8-1. I har fire stolpeskud i anden halvleg. Der ville bolden bare ikke ind i den kamp.

– Jeg synes dog, at selvom vi stod lidt lavt i fredags, så ville vi noget mere end FA 2000 ville og derfor blev det en god og underholdende fodboldkamp, slutter Avartas sportschef Per Thomsen.

 

Foto: www.sportsfoto.clausbirch.dk – Målscorer Nicolas Mortensen takker for oplægget fra Lucas Haren efter scoringen til 1-0 mod Avarta.

 

Anfører Andreas Holm er ganske kort og kontant

Hvad var den generelle opfattelse af den nye kunststofbane på holdet?

– Banen er rigtig god. MEGET hurtig og når vi vænner os mere til den, bliver vi endnu bedre på hjemmebane.

Din egen oplevelse af fredag aften på det nye stadion?

– Det var en rigtig fantastisk dag i fredags. Det der bliver vores fort! I fans er og bliver for vilde, afslutter Anfører Holm.

Det budskab er hermed sendt videre.

 

Cementen 2021. Alle rettigheder forbeholdt.

Cementens nyhedsbrev

Få artikler og fanpodcast i din indbakke